Clubkampioenschap 2023 & Clubfeest

Het clubfeest op 26 augustus was, ondanks de regen, weer een gigantisch succes. Door een drukke terreinbezetting vanwege ons enkeltornooi en interclub zijn de finales van het clubkampioenschap niet kunnen doorgaan. Het goede nieuws is dat we deze nog tegoed hebben!

Noteer alvast in jullie agenda :

  • Donderdag 31 augustus om 20u : finale dubbel heren
  • Zondag 10 september om 17u : finale dubbel gemengd
  • Woensdag 13 september om 19u : finale enkel heren + dubbel dames

Om onze finalisten aan te moedigen en te steunen, nodigen we alle leden van de club uit om naar de finales te komen kijken. Jullie aanwezigheid en enthousiasme zullen ongetwijfeld een bron van inspiratie zijn voor de spelers die op het veld staan.

Na afloop van de finales zullen we een korte ceremonie houden om onze clubkampioenen te eren. Ook willen we de prestaties van alle deelnemers aan de clubkampioenschappen vieren, want jullie hebben allemaal bijgedragen aan het succes van dit evenement.

Moge de beste spelers zegevieren!
Sportieve groeten,

Opening Tennisseizoen

Vrijdag 7 april: alle hens aan dek! Enkele vlijtige dames doen de laatste klusjes en de opkuis van ons clubhuis zodat alles piekfijn is voor de opening van het tennisseizoen op zaterdag.

Zaterdag om 13u30 begonnen de eerste leden toe te komen om een kijkje te nemen. Een aantal toonden dat ze nog steeds competitief zijn en daagden elkaar uit voor een spelletje darts, sjoelbak of om een kaartje te leggen. Andere leden van onze geliefde tennisclub gaven de voorkeur aan de koffie met gebak die voor de gelegenheid te verkrijgen was.

Rond 17u gaf onze voorzitster een kleine speech met vooral aandacht en bedankingen voor het harde werk dat geleverd is in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Daarna volgde de eerste receptie is ons vernieuwde clublokaal. Iedereen was super enthousiast over de geleverde werken en het magnifieke resultaat!

Interclub 2023

5 ploegen zullen de kleuren van Tennisclub Ertvelde verdedigen in de interclubcompetities van Tennis Vlaanderen in 2023.

Op onze interclub pagina vind je welke ploegen, in welke reeksen ze aantreden en wanneer je kan komen supporteren.

Clubkampioenschap 2022

We blikken tevreden terug op een mooie zomer met terug een pak leuke activiteiten : interclub, tennistornooien, clubfeest en natuurlijk ons clubkampioenschap.

Welkom aan de nieuwe leden die overkwamen van TC Evergem. Tof dat jullie zich enthousiast integreren in onze club en in grote getale deelnemen aan de activiteiten van TC Ertvelde! Dankzij de trouw van onze bestaande leden en het vers bloed hadden we dit jaar 80 inschrijvingen voor ons clubkampioenschap.
We hebben veel leuke en spannende tennismatchen gezien. Bij veel matchen kon het alle kanten op.

De finaledag combineerden we traditiegetrouw met het clubfeest van TC Ertvelde, de tofste tennisclub van Evergem!

De kampioenen van 2022:

Dames enkel
Proficiat aan kampioene Virginia De Vrieze en aan finaliste Veronique Cloutte!

Heren enkel
Proficiat aan kampioen Steven Vyncke en aan finalist Jean-Pierre Franki.

Dubbel Dames
Finalisten: Virginia De Vrieze met Line Beerens spelen tegen Sylvia De Vrieze met Jeannine Steyaert

Dubbel Heren
Proficiat aan kampioenen Joeri Van Wassenhove en Ronny De Muynck die wonnen van Marnix Criel en Rudi Schatteman

Dubbel Gemengd
Proficiat aan kampioenen Virginia De Vrieze en Philippe Van Hyfte die wonnen van Jeannine Steyaert en Roland Frederick

Een dikke proficiat aan alle deelnemers voor hun inzet, motivatie en sportiviteit. We hopen jullie volgend jaar allemaal terug te zien!