Interclub

In de lente van 2023 zullen 5 ploegen de kleuren van TennisClub Ertvelde verdedigen in de Vlaamse Interclubcompetities:

Lees alles over de ambities van kapitein Christophe & zijn team in de heren 25 reeks

Nieuw!

Ploegkapiteins, stel jullie ploeg en ambities voor in een kort tekstje en stuur door naar communicatie@tcertvelde.be. We stellen jullie interclubploeg dan hier op de site voor. Foto’s en video’s van jullie sterren, al dan niet in actie, zijn welkom.

Bij het begin van het seizoen gaat onze aandacht in de eerste plaats naar de interclubcompetitie. Er zijn veel mogelijkheden. Het is belangrijk over voldoende personen te beschikken om een ploeg te vormen. We raden aan om naast de effectieve interclubspelers ook een aantal reserves te voorzien. Dat maximaliseert je mogelijkheden om alle wedstrijden af te werken zonder forfaits of boetes. Goede afspraken zijn daarbij zeer belangrijk.

Om enige duidelijkheid over de mogelijke opstelling van de ploegen te krijgen, vragen we de interclubspelers  in te schrijven voor 22 januari 2023 via www.tcertvelde.be/lid-worden. Uiterlijk 1 februari 2023 moeten de inschrijvingen bij Tennis Vlaanderen binnen zijn. Zondag 22 januari om 10u30 voorzien we een samenkomst in De Gouden Kroon (aan de kerk van Ertvelde) voor de definitieve samenstelling van de ploegen, praktische afspraken enz…

Aan de ploegkapiteins vragen we om vooraf jullie spelers/speelsters aan te spreken en afspraken te maken. dit zowel met de ‘vaste’ spelers als met de reserves.

De transferperiode voor de interclubspelers eindigt op 31 januari 2023. U stelt eventuele vragen (reglementskwesties, aantal vereiste personen, praktische regelingen, transfers,…) best vóór de transferdeadline. U kunt zich hiervoor richten tot interclubverantwoordelijken Koen Matthijs of Ephraïm Saey.

Tennis Vlaanderen voorziet dit jaar terug de organisatie van een recreatieve interclub voor dubbel dames +50 en/of dubbel heren +60 of +70 op dinsdagmiddag (14u30) en eventueel dubbel gemengd op donderdagmiddag (14u30). Elke ploeg bestaat uit 4 spelers en speelt 4 dubbelwedstrijden tegen een ploeg van een andere club (thuis of op verplaatsing). Indien u geïnteresseerd bent, graag een seintje aan Koen Matthijs of Ephraïm Saey of een bericht sturen naar info@tcertvelde.be