Nieuwsbrief maart 2023: Opening TC Ertvelde 2.0 tennis seizoen 2023

Wij nodigen je graag uit op onze opening van seizoen 2023.

We vieren dit graag samen met jullie op zaterdag 8 april vanaf 13u. Hou deze datum zeker vast want ook bij slecht weer gaat dit evenement door, met alternatieve activiteit.

2023 wordt hét jaar van vernieuwing: naast onze nieuwe infrastructuur komt er o.a. een eenvoudige manier om drank te bestellen aan de bar. En wat zijn de plannen met de TC Ertvelde Academy? Op 8 april kom je alles te weten!

Onze vrijwilligers hebben geen winterslaap gehouden! Ons clubhuis heeft een grondige facelift ondergaan. Bovendien is onze infrastructuur meer dan verdubbeld in ruimte, waardoor we allerhande activiteiten kunnen organiseren. Ook wanneer het weer ons tegenhoudt om onze tennisrackets boven te halen!

Wil jij ook te weten komen wat onze plannen zijn dit seizoen? Aarzel niet en schrijf je in voor deze super fijne namiddag. Dit kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Tijdens de opening hoor je ook hoe je jouw abonnement voor seizoen 2024 kunt winnen. Zeker komen dus!

Kalender maart 2023

  • Zondagvoormiddag 16 april zal er uitzonderlijk GEEN aperitief tennis zijn want er is ontbijttennis voor de interclub spelers waarbij alle terreinen bezet zullen zijn.
  • Op 22 april is het de eerste speeldag voor de interclubcompetitie.
  • Ons clubkampioenschap start op 1 mei.

TC Ertvelde wenst jullie veel aangenaam tennisplezier toe komende maanden!

 

Met sportieve groeten,

Bestuur TC Ertvelde